KEKEN REISSU HIRVASVAARALLE 01.10.-07.10.-06

Se tais olla klo 06.30 tai niilä main ku lähdettiin kohti Lappia. Eikä muuten vähä väsyttänyt muutaman yöunen jälkeen, (kai vähän jännitti:)
Toiset ne oli riekkunut koko yön! Vaari (eli Jartin Pertti) ajaa köryytti koko pitkän matkan (kesto n 12 tuntia, pitihän niitä tupakkitaukoja olla.)
Perille kun pääs niin en ollu silmiäni uskoa, kun tuttu naama oli vastassa. Heinosen Jonna!!!!! Tuttu teatterista!!!! Siis kesiksen!!!! (On eräoppaana nykyään tuolla Lapissa. Ja isäntämme Mikko Muikku, joka omistaa Hirvasvaaran kyläkoulun, jossa yövyimme ja pidimme hauskaa. Ja harvon sitä pääsee Muikun kanssa kalaan! Eli siis kalaa tuli sekä muikkua (hah) että kuhaa. Mentiin sitä pitkin poikin tuntureita ja vaaroja ja kuruja. (Mooseksen kuru, kuinka sattuikaan viimme kesän näytelmään viitaten). Poroerotteluun ei päästy, kun eivät tokkaantuneet. Harmi sinänsä.
Yksi ilta otettiin tyttöjen kanssa yhdet löylyt, joka kesti melkein kolme tuntia!!! Eli hyvät on saunat tuolla pohjosessa! Viimeisenä päivänä sain harrastaa vähän exdreamia, kun päästelin v. 2006 Toyota Corolalla ylös Pyhä-tunturille. Kyllä vähän tuppas ahistaan, kun kivet hakkas pohjaan. Ja vaari seuras isolla Mersulla perässä. Oli se huimaa touhua, varsinkin alaspäin meno! Pithän sitä juhlistaa vähän ja käydä viimeisenä iltana paikallisessa baarissa. (n. 25 km päässä) ja aamulla herätys klo 4.30. paitsi ei sitä tullut nukuttua!! Viikko vierahti nopeasti itseään paremmassa seurassa. Kiitos kaikille mukana olleille mukavista hetkistä ja varsinkin "isännille" Mikko ja Jonna, sekä Mikon vanhemmille Eeva ja Heikki!!! Ja varsikin Vaarille, joka jaksoi ajaa mennen tullen ja kestit meitä!! MENNÄÄN UUDESTAAN!
Rakkauvella Päivi


Takaisin»